Jäseneksi liittyminen

Seuran jäseneksi voi liittyä kuka tahansa uimataitoinen melonnan peruskurssin suorittanut täyttämällä jäsenhakemuksen. Huomaa että sinun tulee liittää kurssitodistus.  

Vaasan Kanoottikerho ry (VKK) hyväksyy jäsenikseen vain melontataitoisia henkilöitä, jotka hallitsevat melonnan perustaidot (vastaa EPP, Euro Paddle Pass, järjestelmän tasoa 1). Mikäli olet epävarma, ota yhteys vaasakk@gmail.com ja tarkista käymäsi kurssin soveltuvuus. Kokeneemmat melojat, joilla on vähintään peruskurssia vastaavat taidot, voivat tarkistaa taitovaatimuksen täyttymisen ottamalla yhteyttä.

 

Melonnan peruskurssin voi käydä seuran vetämänä ilmoittautumalla kurssille tai kesän aikana toisellakin paikkakunnalla mikäli seuran kurssit ovat jo täynnä. Kysy lisää jäseneksi liittymisestä seuran sihteeriltä. Voit lukea lisää alkeiskurssista tästä. 

Jäsenmaksut 2020

Ålandsbanken, tili FI7266010001155001

 • Jäsenmaksu: 35 €

 • Jäsenmaksu alle 18v: 15 €

 • Kaluston käyttömaksu: 70 €

 • Säilytyspaikka: 50 €
  (Uudesta paikasta sovittava ensin vajavastaavan kanssa)

Käytä maksaessasi seuraavia viitteitä:

 • Jäsenmaksu: 2668

 • Jäsenmaksu + käyttömaksu: 2671

 • Jäsenmaksu + säilytysmaksu: 2684
   

Vanhat jäsenet: Kun olet maksanut jäsenmaksusi, siirry päivittämään jäsentietosi ajan tasalle jäsenpäivityslomakkeen kautta.

Uudet jäsenet: Ano jäsenyyttä täyttämällä jäsenhakemus.

Avainpantti

 

Avainpantti on 30€, ja maksetaan seuran tilille viittellä 2901. Avaimen luovuttamisesta sovitaan vajavastaavan kanssa. Lisätietoja seuran suljetussa jäsenryhmässä. 

Muistathan palautta avaimen mikäli luovut jäsenyydestä!

logo5_edited.jpg

Vaasan kanoottikerho ry - Vasa kanotklubb rf

Frilundintie 6, 65170 Vaasa

Tietosuojaseloste

Kuvat: Hanna-Liisa Ristimäki