Melontakurssit

Seura järjestää joka kesä melonnan peruskurssit. Kurssipäivämäärät ja ilmoittautuminen julkaistaan yleensä maaliskuun aikana. Lue lisää peruskurssista.

 

Seura järjestää myös muita kursseja jäsenistölleen, esimerkiksi eteenpäinmelontakurssin.

 

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun olet ilmoittautunut kurssille, sinulla on kolme päivää aikaa maksaa kurssimaksu. Mikäli maksu ei ole suoritettu, paikka siirtyy seuraavalle listalla olevalle henkilölle. 

Mikäli haluamasi kurssi on täynnä, voit liittyä jonotuslistalle, niin otamme sinuun yhteyttä mikäli paikka vapautuu. 

 

Seuraathan Facebook sivujamme niin pysyt parhaiten ajan tasalla!

HUOM! Vallitsevan koronatilanteen takia julkaistaan mahdolliset melonnan peruskurssit heti kun tilanne sallii.

Etanamelonnat

Sään lämmetessä lähdetään yhdessä vesille, yleensä toukokuun loppupuolella. Etanamelonnat järjestetään tiistaisin klo. 18:00, ja kestää noin 2-3 tuntia. 

Etanamelonta on oivallinen tapa päästä melomaan ohjattu melontaretki vajan lähivesille. Retket ovat tarkoitettu kaikille, jotka haluavat meloa ryhmässä rauhalliseen tahtiin ohjeistuksella ja oppia tuntemaan muita jäseniä. Matkavauhti on kohtuullinen, jotta kaikki pysyvät mukana. Tarvittaessa ryhmä jaetaan nopeuden mukaan.

Kokoonnutaan vajalle, jossa jokainen valitsee itselleen sopivan kajakin. Apua valinnassa saa aina! Ennen vesille laskemista pidetään turvallisuuspalaveri, jonka jälkeen päästään merelle nauttimaan. 

Retket ja kurssit

Seura järjestää joka kausi retkiä jäsenistölle. Valikoimassa on sekä päiväretkiä että pidempiä retkiä.  

Kauden aikana järjestetään esimerkiksi etanoiden päivä- ja viikonloppuretkiä, seuran pääretki, Kurkiretki ja Huurreretki.

Lue lisää jäsenten retkistä ja kursseista jäsenten suljetussa fb-ryhmässä. Lähetämme myös aina tiedot sähköpostitse jäsenillemme. 

Uimahallivuorot

Koska asumme pohjoisessa, melontaan tulee yleensä pieni talvitauko. Silloin on hyvää aikaa harjoitella kajakin käsittelyä ja pelastamista uimahallissa. VKK:lla on uimahallivuoroja Vaasan uimahallissa talvella (marraskuu-huhtikuu).  

Melonnan peruskurssit

Seura järjestää joka kesä melonnan peruskurssit. Kurssipäivämäärät ja ilmoittautuminen julkaistaan yleensä maaliskuun aikana. 

Jokainen kurssi sisältää 10h opetusta Suomen Melonta- ja Soutuliiton suositusten mukaisesti.

 

  • Hinta 150 euroa/henkilö, alle 18v 100 euroa/henkilö. Ikäraja 12 v.

  • Kurssimaksut maksetaan 3 vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta tilille FI7266010001155001. Mikäli maksua ei suorita ajoissa, paikka siirtyy seuraavalle jonossa.

  • Maksa seuraavien viitenumerojen käyttäen: aikuinen 2804 ja alle 18v 2817.

  • Hinta sisältää opetuksen, melontavarusteiden käytön ja oppimateriaalin sekä kerhon jäsen- ja varusteiden käyttömaksun kuluvalle vuodelle. 

  • Osallistujilla tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus. (Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän toimesta). Osallistujan on oltava uimataitoinen, mutta aiempaa melontakokemusta ei vaadita. Alle 18 vuotiailla tulee olla myös huoltajan kirjallinen hyväksyntä.

  • Osallistuminen on sitova maksun jälkeen ja ennakkomaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

 

Kurssipaikka: Vaasan Kanoottikerhon melontatukikohta, Frilundintie 6, Vaskiluoto. (Voimalaitoksen vieressä).

Rajoitettu osallistujamäärä 14 henkilöä/kurssi, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Huom! Peruskurssin läpäissyt ei automaattisesti liity jäseneksi, vaan jäsenhakemus tulee lähettää erikseen.

 
logo5_edited.jpg

Vaasan kanoottikerho ry - Vasa kanotklubb rf

Frilundintie 6, 65170 Vaasa

Tietosuojaseloste

Kuvat: Hanna-Liisa Ristimäki