bj%C3%B6rk%C3%B6ren3_edited.jpg
Tutustumismelonnat

Tutustumismelonnat on tarkoitettu niille, jotka miettivät, olisiko melonta oma laji. Niitä suositellaan erityisesti niille, jotka miettivät Meloja 1 -peruskurssille osallistumista ja eivät ole aikaisemmin kokeilleet melontaa. 

Kesän 2021 tutustumismelonnat järjestetään

 • 3.6.2021 klo 17.30-20

 • 4.6.2021 klo 17.30-20

 • 14.6.2021 klo 17.30-20

 • 16.6.2021 klo 17.30-20

Tutustumismelonnan hinta on 30 € ja max. osallistumäärä/päivä on 10 henkilöä.

 

Tutustumismelontoihin ilmoittaudutaan etukäteen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Ilmoittautumiset avataan 17.5.2021.

> Ilmoittautumislinkit

Yritys- ja TYKYmelontoja yhdistyksellämme ei valitettavasti ole resursseja järjestää. Mahdollisuuksia niiden järjestämiseen kannattaa tiedustella alueen melontayrittäjiltä.

 
 
Melontakurssit

Seura järjestää joka kesä melonnan peruskursseja (Meloja 1 -peruskurssi). Kurssi- ja ilmoittautumisajankohdat julkaistaan yleensä loppukeväästä.

Seuran järjestämät peruskurssit on suunnattu sellaisille, jotka ovat kiinnostuneita melontaseuran jäsenyydestä ja melomisesta seurassa.

 

Jos olet vielä vähän epävarma, tule kokeilemaan melontaa ensin tutustumisiltoihin. Seuraa myös ilmoitteluamme seuran Facebook-sivulla.

 

Seura järjestää myös muita kursseja jäsenistölleen, esimerkiksi eteenpäinmelontakurssin.

 

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun olet ilmoittautunut kurssille, sinulla on kolme päivää aikaa maksaa kurssimaksu. Mikäli maksua ei ole suoritettu, paikka siirtyy seuraavalle listalla olevalle henkilölle. 

Mikäli haluamasi kurssi on täynnä, voit liittyä jonotuslistalle, ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli paikka vapautuu. 

 

Seuraathan Facebook-sivujamme, niin pysyt parhaiten ajan tasalla kursseistamme ja toiminnastamme!

Etanamelonnat

Sään lämmetessä lähdetään yhdessä vesille, yleensä toukokuun loppupuolella. Etanamelonnat järjestetään tiistaisin klo 18, ja ne kestävät noin 2-3 tuntia. 

Etanamelonta on oivallinen tapa päästä melomaan ohjattu melontaretki vajan lähivesille. Retket on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat meloa ryhmässä rauhalliseen tahtiin ohjeistuksella ja oppia tuntemaan muita jäseniä. Matkavauhti on kohtuullinen, jotta kaikki pysyvät mukana. Tarvittaessa ryhmä jaetaan nopeuden mukaan.

Kokoonnutaan vajalle, jossa jokainen valitsee itselleen sopivan kajakin. Apua valinnassa saa aina! Ennen vesille laskemista pidetään turvallisuuspalaveri, jonka jälkeen päästään merelle nauttimaan. 

 
Retket

Seura järjestää joka kausi retkiä jäsenistölle. Valikoimassa on sekä päiväretkiä että pidempiä retkiä.  

Kauden aikana järjestetään esimerkiksi etanoiden päivä- ja viikonloppuretkiä, seuran pääretki, Kurkiretki ja Huurreretki.

Lue lisää jäsenten retkistä ja kursseista jäsenten suljetussa fb-ryhmässä. Lähetämme myös aina tiedot sähköpostitse jäsenillemme. 

> Retkikertomukset

 
_L0A6778.JPG.jpg
Uimahallivuorot

Koska asumme pohjoisessa, melontaan tulee yleensä pieni talvitauko. Silloin on hyvää aikaa harjoitella kajakin käsittelyä ja pelastamista uimahallissa. VKK:lla on uimahallivuoroja Vaasan uimahallissa talvella (marraskuu-huhtikuu).  

 
Melonnan peruskurssit 

Seura järjestää joka kesä melonnan peruskursseja (Meloja 1 -peruskurssi). Kurssiaikataulut ja ilmoittautumislinkit löydät Ilmoittautumiset-sivulta.

Jokainen kurssi sisältää 10 h opetusta Suomen Melonta- ja Soutuliiton suositusten mukaisesti.

 

 • Hinta 160 euroa/henkilö, alle 18-v. 110 euroa/henkilö. Ikäraja 12 v.*

 • Kurssimaksut maksetaan 3 vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta tilille FI7266010001155001. Mikäli maksua ei suorita ajoissa, paikka siirtyy seuraavalle jonossa.

 • Maksa seuraavia viitenumeroita käyttäen: aikuinen 2804 ja alle 18-v. 2817.

 • Hinta sisältää opetuksen, melontavarusteiden käytön ja oppimateriaalin sekä kerhon jäsen- ja varusteiden käyttömaksun kuluvalle vuodelle. 

 • Osallistujilla tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus. (Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän toimesta.)

 • Osallistujan on oltava uimataitoinen, mutta aiempaa melontakokemusta ei vaadita. Alle 18-vuotiailla tulee olla myös huoltajan kirjallinen hyväksyntä.

 • Osallistuminen on sitova maksun jälkeen ja ennakkomaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

Kurssipaikka: Vaasan Kanoottikerhon melontatukikohta, Frilundintie 6, Vaskiluoto (voimalaitoksen vieressä).

Rajoitettu osallistujamäärä 14 henkilöä/kurssi, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Emme ota vastaan ennakkoilmoittautumisia.

Huom! Peruskurssin läpäissyt ei automaattisesti liity jäseneksi, vaan jäsenhakemus tulee lähettää erikseen.

* 12-14v vain huoltajan kanssa kurssilla, 15-17v huoltajan kirjallisella suostumuksella.

Jos et suuren kysynnän vuoksi mahtunut haluamallesi kurssille, tsekkaa myös alueen melontayrittäjien tarjoamat Meloja 1 -peruskurssit tai etsi sinulle sopiva Meloja 1 -peruskurssi joltain toiselta paikkakunnalta Suomen Melonta- ja Soutuliiton Meloja 1 -kurssikalenterista.