top of page
  • annikakristiinapol

Uusi melontablogi aukeaa tänään!

Tervetuloa seuraamaan Vaasan kanoottikerhon blogia


Tässä blogissa kirjoitetaan melontajuttuja. Kuten tulette huomaamaan, melontaan liittyy monenlaista aihetta. Tarkoituksena on, että tähän Vaasan kanoottikerhon blogiin saavat kirjoittaa kaikki halukkaat. Kirjoittaa voi mielellään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kaikki kirjoittavat omalla nimellään :) Muista myös kirjoittaa, kuka on on ottanut blogisi kuvat niin näin kunnioitamme kuvaajaoikeuksia. Tehdään nyt aluksi ainakin siten, että halukkaat blogikirjailijat ottavat yhteyttä seuran meiliin vaasakk@gmail.com tai Annikaan, niin hoidetaan jutun julkaisu sitten.


Blogi alkaa kahdella pääretkikertomuksella, jotka allekirjoittanut on skriivaillut. Aikaa on vähän kulunut näistä retkistä, mutta armahtakaa minut, jos teksteissä kummallisuuksia. Näitä ekoja blogitekstejä viimeistellessäni tajusin, että oma tyylini on kirjoittaa enemmän siitä, mitä retkillä tehdään leirissä tai rannalla. Melonta on minun jutuissa siis matkaamista kohteiden välillä ja ikään kuin sivujuoni. No jokainen meloo ja retkeilee tyylillään. Eli ehkä olisi hauskaa saada blogiin enemmän melontaan painottuvia juttuja myös, ettei mene pelkäksi "kuksa kädessä nuotiolla" kuvailuksi koko blogi.


Mitäpä tässä enempää porisemaan. Blogi on auki yy, kaa, koo, NYT!


/Annika Pollari


Annika on Vaasan kanoottikerhon jäsen ja hallituksessa. Annika on kerhon tiedotusvastaava, joka tykkää tarinoida, mutta kutsuu mielellään blogiin kanssakirjoittajia. Eihän jutut saa mennä liian yksitoikkoiseksi.

Samettista vettä...Se on menoa nyt! Nu kör vi! Here we go!


138 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page